Samen bepalen wij de koers

U weet het: bij OVM Vinkeveen bepalen wij samen met onze leden de koers. Daarom nodigen we u uit voor onze Algemene Ledenvergadering op dinsdag 23 mei 2023 bij Sociaal Cultureel Centrum De Boei, Kerklaan 32 in Vinkeveen.

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom, de vergadering start om 20.00 uur. Dit keer zal het een bijzondere vergadering worden, omdat we graag een fusievoorstel met u willen delen. Meer informatie hierover vindt u in het nieuwsbericht over de voorgenomen fusie.

Na afloop van de avond kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog wat napraten met de leden van de Raad van Commissarissen, de directie, medewerkers, leden van de Adviesraad en/of andere aanwezigen.

De volledige uitnodiging inclusief agenda kunt u lezen in de digitale uitnodiging. Ook de verkorte jaarcijfers van 2022 zijn digitaal in te zien. De uitgebreide jaarrekening 2022 inclusief accountantsverklaring alsmede het fusievoorstel liggen ter inzage op ons kantoor aan de Herenweg 49A te Vinkeveen. Wilt u vooraf een afspraak maken als u deze wilt inzien?

Het programma

19.30 uur     Ontvangst
20.00 uur    Aanvang vergadering
20.45 uur     Pauze
21.00 uur     Fusievoorstel, inclusief toelichting en besluitvorming
22.00 uur    Borrel

Wilt u erbij zijn? Meld u dan uiterlijk vrijdag 19 mei aan via onderstaand formulier.Bij OVM Vinkeveen gaan we zuinig met het geld van onze leden om.
Mocht u na aanmelding toch verhinderd zijn, meldt u zich dan tijdig af via administratie@ovm-vinkeveen.nl